Jaarverslagen online publiceren

jaarverslagenNaast een printversie ook op een interactieve manier digitaal jaarverslagen publiceren?
Infographics! We verzorgen online visualisaties van rapporten en publicaties. Toegankelijk 
en met een breed bereik voor de doelgroepen. Een infographic draagt visueel informatie over op een prettige manier. Denk hierbij aan diagrammen en mooie grafieken, ondersteund met grafische elementen uit jouw branche. Deze worden vervolgens toegepast in nieuwsartikelen, als (financiƫle) jaarverslagen en bijvoorbeeld projectverslagen.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Workshop "Meer leden via internet"

social-mediaInternet en social media zijn perfecte instrumenten om leden te werven, maar welke zijn nu het meest effectief en het meest haalbaar in jouw geval? In de workshop 'Meer leden via internet' werken we aan een concreet plan voor het vinden, boeien en binden van leden via internet voor de vereniging of stichting. In 3 uur tijd geven we je een reeks handvatten mee die voor de gehele organisatie inzetbaar is met resultaat! Een doelgroepanalyse, inzet van social media, interactie en conversie zijn hierin sleutelwoorden. Meer weten? Bel of laat een berichtje achter onder in de site.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Een warm welkom voor Collage Almere!

collage-almereWe hebben een platform ontworpen voor het aanbod van kunst en cultuur in de regio Almere. Op www.collage-almere.nl is een webportal opgezet waar aanbieders activiteiten kunnen aanbieden en scholen deze kunnen afnemen. De site is gekoppeld aan een CRM, waarin jaarbudgetten automatisch bijgewerkt worden. Het CRM is gekoppeld aan Office 365 om alle boekingen in te zien. Een volledig geautomatiseerd proces van aanvraag tot afhandeling is hierdoor mogelijk. Met trots kijken wij terug op een vlot ontwikkelproces en een prachtig eindproduct. In samenwerking met Collage Almere en Rosa Vitalie voor de vormgeving.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Samenwerking Hersenletsel.nl

hersenletselWe zijn de uitdaging aangegaan om voor Hersenletsel.nl een nieuwe portal te ontwerpen met daarachter een geĆÆntegreerde ledenadministratie. Een fusie van 3 verenigingen naar 1 was de grondslag hiervoor.  De ledenadministratie is gekoppeld aan de website en zorgt voor een naadloze uitwisseling voor het intranet op de site. Lid worden kan snel een eenvoudig online via iDeal. De webportal biedt verder een hoop informatie en opties zoals uitgebriede WMO vragenlijsten. Zie www.hersenletsel.nl 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn