Nieuws

web-oplossingen-voor-advocaten28-11-2014 | Wat is er nu belangrijk voor een sterk online profiel en hoe pluk je daar als advocatenkantoor de vruchten van? Wij zoomen in op dit vraagstuk en hebben hiervoor een pakket samengesteld van online oplossingen op maat. We kunnen hierdoor snel en goed van dienst zijn. Is uw site bijvoorbeeld al responsive? Is de vindbaarheid optimaal? Worden social media goed benut? Dit zijn kenrpunten die onderdeel uitmaken van een goede strategie. Benieuwd naar verbeterpunten die op uw organisatie van toepassing zijn?

Vraag een quickscan aan

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Jobduraprijs201428-11-2014 | Afgelopen week waren wij als webpartner aanwezig bij de uitreiking van de Job Dura Prijs 2014. Een tweejaarlijkse prijsuitreiking voor innovatieve projecten in en rondom de stad Rotterdam. Ook dit jaar zagen we in Theater Walhalla een reeks mooie projecten passeren. Het thema was 'Groen in de stad'. Educatieve tuin de Enk won de prijs welverdiend. Een mooi initiatief met een inspirerende achterban.

Lees hier meer over de Job Dura Prijs

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Bezoekers van uw website kunnen zogenaamde 'teasers' (gedeelte, intro) van uw publicaties en bladen online lezen om geïnteresseerd te raken. Vervolgens kan men via een gelinkte 'word-lid' pagina toegang krijgen tot de gehele publicatie. Bezoekers worden zo sneller lid in hun natuurlijke navigatie op de website en dragen bij aan de algemene informatievoorziening. De 'word-lid' functie kan gekoppeld worden aan iDeal of andere betaalvormen en verlicht daarmee mede de administratie. We richten ons op een percentage nieuwe leden per jaar waardoor deze service snel bijdraagt aan het budget van de organisatie en zichzelf terugverdient.

Nog eens extra de content van het magazine benutten

Er is nog een extra voordeel van de Online Publicatie Service. Het tijdschrift wordt in de online publicatie service periodiek geconverteerd van pdf naar een internetformaat die een magazine simuleert voor pc, tablet (swipebaar) en mobile. Deze conversie zorgt voor gebruikersgemak in de blader- en zoekfunctie en voor een index die daarna geschikt is voor Google (vindbaarheid). De extra vindbaarheid is significant daar er in een magazine vaak inhoudelijk unieke sterke stukken staan en dat dit het best scoort voor Google. Deze zoekresultaten zorgen voor meer bezoekers en die zoekresultaten kunnen ook weer gekoppeld worden aan een word-lid functie om zo ook meer leden te genereren.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Wat is 'de communicatiehub'? Één omgeving waar website en social media kanalen beheerd kunnen worden. Ontstaan uit de vraag naar een plek waar centraal (in plaats van decentraal) kanalen kunnen worden onderhouden. De platform biedt een gebundelde beheeromgeving: alle online communicatie in één overzicht. In de hub worden berichten tussen Facebook, LinkedIn, Twitter en de website uitgewisseld (en naar keuze ook vice versa) voor een optimale kruisbestuiving.

Om een sterk online profiel te verkrijgen kunt in alle gevallen het beste uw website centraal stellen. U heeft daar de meeste zeggenschap en controle over. Uw eigen boodschap is daar primair en kan getoond worden zonder afleidende zaken met betrouwbare continuïteit. Tevens is een privacy risico groter op sociale media. Zij mogen o.a. voorwaarden aanpassen en kunnen uw informatie misbruiken.

Is de communicatiehub iets voor uw organisatie of marketing? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

jaarverslagenNaast een printversie ook op een interactieve manier digitaal jaarverslagen publiceren?
Infographics! We verzorgen online visualisaties van rapporten en publicaties. Toegankelijk 
en met een breed bereik voor de doelgroepen. Een infographic draagt visueel informatie over op een prettige manier. Denk hierbij aan diagrammen en mooie grafieken, ondersteund met grafische elementen uit jouw branche. Deze worden vervolgens toegepast in nieuwsartikelen, als (financiële) jaarverslagen en bijvoorbeeld projectverslagen.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn