Nieuws

web-oplossingen-voor-advocatenWat is er nu belangrijk voor een sterk online profiel en hoe pluk je daar als advocatenkantoor de vruchten van? Wij zoomen in op dit vraagstuk en hebben hiervoor een pakket samengesteld van online oplossingen op maat. We kunnen hierdoor snel en goed van dienst zijn. Is uw site bijvoorbeeld al responsive? Is de vindbaarheid optimaal? Worden social media goed benut? Dit zijn kenrpunten die onderdeel uitmaken van een goede strategie. Benieuwd naar verbeterpunten die op uw organisatie van toepassing zijn?

Vraag een quickscan aan

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

allinonesoftware voor consultantsVoor kennisintensieve professionals bieden wij een geoptimaliseerd pakket met CMS en CRM ontwikkeld. De basis is een mooie responsive website voor een goede uitstraling. Er is speciale aandacht voor de vindbaarheid. Voor de regelmaat en continuiteit staan tekstschrijvers klaar om periodiek relevante content toe te voegen, zodat u er zelf niet aan hoeft te denken. Ook zijn er modules voor automatische content die de relevantie voor zoekmachines verhoogt. Met de social media publisher publiseert u in een keer door op gekozen media in aangepaste formaten zoals linkedin, facebook, twitter of instagram (of wat er tzt in is). Wij helpen u ook met een pragmatische internetstrategie waar de uitvoering u maandelijks slechts een paar uur kost. Met het CRM houd u de extra kennis vast en kunt zo de voorsprong houden bij uw relaties.

Mail ons voor een demo of advies van de mogelijkheden en terugverdientijd.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Bezoekers van uw website kunnen zogenaamde 'teasers' (gedeelte, intro) van uw publicaties en bladen online lezen om geïnteresseerd te raken. Vervolgens kan men via een gelinkte 'word-lid' pagina toegang krijgen tot de gehele publicatie. Bezoekers worden zo sneller lid in hun natuurlijke navigatie op de website en dragen bij aan de algemene informatievoorziening. De 'word-lid' functie kan gekoppeld worden aan iDeal of andere betaalvormen en verlicht daarmee mede de administratie. We richten ons op een percentage nieuwe leden per jaar waardoor deze service snel bijdraagt aan het budget van de organisatie en zichzelf terugverdient.

Nog eens extra de content van het magazine benutten

Er is nog een extra voordeel van de Online Publicatie Service. Het tijdschrift wordt in de online publicatie service periodiek geconverteerd van pdf naar een internetformaat die een magazine simuleert voor pc, tablet (swipebaar) en mobile. Deze conversie zorgt voor gebruikersgemak in de blader- en zoekfunctie en voor een index die daarna geschikt is voor Google (vindbaarheid). De extra vindbaarheid is significant daar er in een magazine vaak inhoudelijk unieke sterke stukken staan en dat dit het best scoort voor Google. Deze zoekresultaten zorgen voor meer bezoekers en die zoekresultaten kunnen ook weer gekoppeld worden aan een word-lid functie om zo ook meer leden te genereren.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Wat is 'de communicatiehub'? Één omgeving waar website en social media kanalen beheerd kunnen worden. Ontstaan uit de vraag naar een plek waar centraal (in plaats van decentraal) kanalen kunnen worden onderhouden. De platform biedt een gebundelde beheeromgeving: alle online communicatie in één overzicht. In de hub worden berichten tussen Facebook, LinkedIn, Twitter en de website uitgewisseld (en naar keuze ook vice versa) voor een optimale kruisbestuiving.

Om een sterk online profiel te verkrijgen kunt in alle gevallen het beste uw website centraal stellen. U heeft daar de meeste zeggenschap en controle over. Uw eigen boodschap is daar primair en kan getoond worden zonder afleidende zaken met betrouwbare continuïteit. Tevens is een privacy risico groter op sociale media. Zij mogen o.a. voorwaarden aanpassen en kunnen uw informatie misbruiken.

Is de communicatiehub iets voor uw organisatie of marketing? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn